Από την Τετάρτη 21 Ιουνίου, οι διαδικασίες για την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων 2017 και αναμένεται να διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό έπρεπε να απευθυνθούν στη σχολική τους μονάδα έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου προκειμένου να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που είναι απαραίτητος για να ολοκληρώσουν την υποβολή του μηχανογραφικού.

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό που τους δόθηκε θα πρέπει να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Από την Πέμπτη (06/07/2017) έως και την Παρασκευή (14/07/2017) όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ). Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο του.

 

tearful